High Tea
v.a. € 35,- p/p

Voor een verjaardag, vrijgezellendag, babyshower of een gezellige middag. Tijdens de High Tea wordt u door ons lekker verwend. We beginnen met een assortiment zoete hapjes, gepresenteerd op mooie borden met daarbij onbeperkt koffie of thee. Na ca. 3 kwartier serveren wij borden met smakelijke warme en koude hartige hapjes.

De High Tea duurt ca. 2 uur. De gewenste tijden kunnen we natuurlijk samen met u aanpassen. Met een ontvangst borrel en-of een BBQ arrangement kunnen we de High Tea tot een langer dagprogramma uitwerken. Mogelijk om te combineren met een fluisterboot arrangement.

Kinder High Tea (5 t/m 12 jaar)
Een gezellige gedekte tafel, ontvangst met een super lekker drankje. Daarna gaan de kinderen een mooie cupcake versieren en als iedereen klaar is serveren wij de High Tea met thee of limonade, net waar de kinderen trek in hebben. De Kinder High Tea duurt ca. 2 uur.

High Bier
v.a. € 35,- p/p

Breng samen met je vrienden een gezellige dag door bij Carolinge, proef onze speciaal bieren en geniet van heerlijke hapjes.

Tijdens dit dagdeel vaart u uit met uw vrienden langs de mooie Linge. Bij terugkomst geniet u van een selectie van 3 speciale bieren. De samenstelling van het biermenu verschilt per seizoen. Voor de bob verzorgen wij een paar verfrisende frisdranken of AV-biertjes

Onze hapjes
1. Borrelnootjes 2. Vlammetjes met chilisaus 3. Hollands plankje (kaas, worst en bitterballen met mosterd) Eventueel uittebereiden met meze`s en/of een BBQ arrangement.

Het is ook mogelijk om af te sluiten met een verkorte High Bier. Hierbij serveren we 2 speciale bieren en 2 bijpassende hapjes. De verkorte High Bier duurt ongeveer 1 uur.

BBQ Carolinge
v.a. € 35,- p/p

Wilt u een familie, vrienden of zakelijke BBQ organizeren waarbij u zelf niets hoeft te doen? Carolinge heeft 2 heerlijke BBQ arrangementen* samengesteld met heerlijke salades en vleesspecialiteiten (vegetarisch op aanvraag). Wij bereiden en marineren de gerechten zelf. Ambachtelijk en altijd met passie en dat proeft u!

*Barbecue “Linge” : Hamburger, Speklap, Sate, Braadwost, Kip, Brood, Kruidenboter, Groene Salade, Sausjes

*Barbecue “Méditerranée”: Kofte, Sucuk, Souflaki, Kebab, Sate, Kip, Griekse Salade, Caciki, Stokbrood, Sausjes

Romantisch
v.a. € 35,- p/p

Werken, verplichtingen, druk druk druk.. resultaat: Geen tijd voor elkaar! Wellicht is een romantische boottocht, voor u en uw geliefde dan een fantastsich idee!

Met een glaasje wijn en een hapje, in een bootje al roeiend door de prachtige Linge gebied..een romantische uitje als voorstel, echter wij vullen ook graag uw romantishe boottocht in conform uw specifieke wensen.

Dit arrangement* is inclusief: Ontvangst met koffie en gebak, 3 uur varen met een sloep en een picknickmandje met allerlei lekkernijen.

*eventueel uit te bereiden met een Luxe broodje of diverse meze's bij terugkomst.

Picknicken
v.a. € 30,- 2 personen

Heeft u wel eens gedacht aan een picknick met vrienden,collea`s of andere relaties? Onze picknickmanden zijn gevuld met allerlei lekkernijen die u op een door u uitgekozen locatie langs de Linge kunt nuttigen. Wij vullen het maandje graag in overleg met u. Een ontbijt, lunch, brunch, of picknick is al te bestellen vanaf 1 persoon en is uitstekend te combineren met een dagje fietsen langs de Linge route. Voor meer informatie en of vragen kunt u ons mailen via onze contactformulier.

Bruiloft Arrangement
prijs op aanvraag

Uw bruiloft moet één van de mooiste dagen van uw leven worden. De dag zelf moet dan ook geheel volgens uw wensen ingevuld zijn. Wij nemen graag uitgebreid de tijd om met u de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bellen of mailen. Ons gastvrij team staat klaar om uw speciale dag geheel volgens uw wensen te laten verlopen.

Themafeesten & Borrels
prijs op aanvraag

Of het nu gaat om een verjaardag van uw dierbaren of een feestje voor uw bedrijf, een babyshower voor een vriendin of een dagje varen met de mannen in een fluisterboot of een BBQ sloep. Of wilt u even weg uit de drukte van de stad? Wij bieden u een sfeervolle, exclusieve ambiance met medewerkers die weten wat gastvrijheid is. Wij spelen graag in op uw ideeën en helpen u met uw evenement die uw gasten lang zal bijblijven.. Voor meer informatie of een passende offerte kunt u ons bellen of mailen.

Bruidsraportages
& fotoshoots
prijs op aanvraag

Gaat u trouwen, heeft u wat te vieren of wilt u een mooie fotoshoot met uw geliefde(n), gezin of vrienden in één van de meest idyllische plekjes van ons land? Of wilt u uw verblijf bij Carolinge vastleggen met professionele foto`s? Vraag dan naar onze mogelijkheden. Wij zetten graag uw mooie momenten vast op beeld voor u.